Publicitat
Publicitat

El Bisbal Bàsquet treballa perquè les promocions d'ascens es disputin a l'Escala

El Bisbal Bàsquet està treballant perquè l'Escala sigui la seu de les fases de promoció d'ascens a la lliga LEB Plata. Hi competirien setze equips de tot el país i es disputaria del 9 al 12 de maig. Club, ajuntaments i Diputació de Girona estan preparant la candidatura. S'ha escollit l'Escala perquè compleix tots els requisits.

L'Escala podria ser escenari de les promocions d'ascens a la lliga LEB Plata de bàsquet entre el 9 i 12 de maig. El Bisbal Bàsquet està treballant perquè l'Empordà sigui escenari d'aquest esdeveniment d'alt nivell. Aquests dies club, ajuntaments de la Bisbal i l'Escala, i també la Diputació de Girona estan preparant una candidatura sòlida i amb garanties. La data límit per presentar la proposta és el pròxim dimecres 24 d'abril.

En total es jugarien tretze partits des de dijous i fins diumenge. Cada dia, excepte diumenge, que seria el dia de la gran final, es disputarien quatre enfrontaments. El club del Baix Empordà va descartar la seva pista, el Pavelló Vell, perquè la Federació Espanyola exigeix uns requisits molt concrets. L'Escala, en canvi, sí que els compliria i, a més, disposa d'una oferta turística i hotelera que la Bisbal no té. Això fa més atractiva la candidatura. Ferrer subratlla que hi ha bona relació entre el club bisbalenc i escalenc.

El pavelló escalenc disposa d'una pista de parquet flotant de 45 per 28 metres i té sis vestidors col·lectius i dos vestidors dobles per a àrbitres. També d'una grada amb una capacitat per a 400 persones, però l'aforament màxim podria ser de 800, i una sala d'actes apta per exemple per fer-hi les rodes de premsa. Ferrer agraeix també l'interès que ha despertat a l'Escala refent-se a l'alcalde Josep Bofill i al regidor d'Esports, Boran Minic. També a l'alcalde de la Bisbal i altres institucions. 

No tot són flors i violes. Encara queden serrells per tancar, un d'ells és el pressupost, que seria la principal preocupació.

El resultat final se sabrà entre el 28 i 29 d'abril. El Bisbal Bisbal es va posar en contacte amb el CB l'Escala fa tres setmanes, segons el regidor d'Esports, Boran Minic.

Ser-ne seu serviria per posar l'Escala al mapa de dijous a diumenge. Vindrien a l'Empordà equips de tot l'estat.

Al Bisbal Bàsquet hi juguen tres escalencs: els germans Enric i Toni Espinosa i Jaume Solé. 

Queden doncs catorze dies de treball per presentar la millor candidatura possible. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar