Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala duplica assistència i arriba a l'espectador número 1.000

El CTT CER l'Escala duplica assistència i arriba a l'espectador número 1.000. És una gran dada tenint en compte la poca afluència de públic en altres pistes. De fet, la de l'Escala és una de les més altes i això que és un equip de poble i no de ciutat com serien els casos del Sant Sebastian de los Reyes o Arteal Santiago.

La pista del CTT CER l'Escala és una de les que té més espectadors quan hi ha partit. Probablement estaria entre les tres primeres posicions. Compartirien el podi Burgos i Borges, probablement també Olot, ja que és el seu primer any a l'elit.

El delegat escalenc, David González, confessa que és trist que un esport que està al màxim nivell no tingui espectadors. Hi ha partits fora de l'Escala que hi ha sis o set persones. Engrescar i atraure la gent és la principal assignatura pendent. 

A l'Escala, en canvi, la mitjana d'assistents és alta. Oscil·la entre els trenta i seixanta en comparació amb equips de ciutat com serien el Cajasur, San Sebastian de los Reyes i Arteal Santiago. De fet, aquesta jornada contra el Burgos, el club ens ha informat que ha arribat a l'espectador número 1.000 acumulat, una xifra que duplica l'assistència d'anys anteriors. Per celebrar-ho, el club va premiarl-lo amb un obsequi.

Aquesta afluència ha estat accentuada sobretot per l'Europe Cup, el primer derbi gironí de la història contra l'Olot i per les bones entrades en els partits de lliga contra Irún, Arteal, Alzira i Burgos.

El president del CER agraeix l'interès i l'assistència de la gent. 

Aquestes dades d'espectadors coincideixen en el millor any esportiu d'Iker González. Potser el palista escalenc també en té part de culpa.

L'últim partit a casa serà contra el Cajasur el proper 27 d'abril.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar