Publicitat
Publicitat

Últimes entrades per Jauría i Solo

Les sortides teatrals a Barcelona, arriben a la recta final de la temporada. 'Jauría' i 'Solo' són les dues últimes propostes programades, totes dues disposen encara d'algunes places disponibles. Els interessats en assistir alguna de les sortides, poden tramitar la seva reserva a l'oficina de turisme.

Tram final de la temporada de sortides teatrals a Barcelona, una activitat consolidada i amb un públic fidel. 'Jauría' i 'Solo' són les dues últimes propostes programades per aquests últims mesos abans de vacances. 'Jauría' és una ficció documental del Cas de La Manada, protagonitzat per Ángela Cervantes, Artur Busquets, Francesc Cuéllar, Quim Àvila, David Menéndez i Carlos Cuevas. Un viatge a la ment de la víctima i dels seus agressors. Aquesta sortida està programada pel dia 30 d'abril a les quatre de la tarda i de moment hi ha alguna plaça disponible. Els interessats han de passar demà per l'oficina de turisme per reservar els seus seients, el preu de la sortida és de 45 euros. 

L'altra proposta és 'Solo' una funció d'il·lusionisme i màgia única al món amb la llegenda italiana del "quick change" Arturo Brachetti un artista capaç de fer a 65 personatges en 90 minuts. Un espectacle programat pel dia 24 de maig, el divendres de la seva estrena. Tots els interessats tenen temps fins al 19 d'abril per fer la seva reserva a l'oficina de truisme.

 

Amb 'Jauría' i 'Solo' es tanca una temporada teatral que es va iniciar fa uns mesos amb 'The Producers'. Ara ja s'està treballant amb les noves sortides, previstes per finals d'any. La primera opció és l'últim viatge de Mar i Cel, programat per l'octubre i amb totes les entrades exhaurides.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar