Publicitat
Publicitat

Els usuaris de la piscina hauran de dutxar-se al pavelló

S'estan executant tasques de substitució i reparació del circuit d'aigua calenta de la piscina municipal de l'Escala, arran de les deficiències detectades en els últims mesos. En conseqüència, els seus usuaris no podran dutxar-se als vestidors de la instal·lació i com a alternativa, ho hauran de fer en el pavelló municipal.

La piscina municipal de l'Escala ha informat, a través d'un comunicat, que s'ha vist abocada en "la necessitat de substituir" el seu circuit d'aigua calenta sanitària. Una mesura que s'ha pres a causa de les deficiències detectades en el sistema, que en els darrers mesos han derivat en "continus problemes per manca d'aigua calenta". En el text, l'equipament demana disculpes als seus usuaris, ja que des d'aquest dijous tots ells han de dutxar-se en els vestidors del pavelló municipal, una instal·lació que s'ubica just al cantó de la piscina.

Les tasques de substitució i reparació s'efectuaran en tot el circuit d'aigua calenta sanitària, el descalcificador, l'acumulador principal, l'intercanviador, les bombes o els filtres. Els treballs, segons ens han informat des de l'equipament, començaran dilluns i es preveu que s'allarguin una setmana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar