Publicitat
Publicitat

El CER afronta una final d'infart; futbol i bàsquet volen continuar creixent

Demà dissabte, el CTT CER l'Escala està obligat a puntuar demà dissabte contra el Burgos per continuar somiant amb la salvació. Pel que fa a futbol, l'Escala visita el Badalona, un equip que trepitja les places de promoció d'ascens. I en bàsquet, el femení rep el Masnou. Futbol i tennis taula faran un minut de silenci per condemnar el tràgic succés de dimecres a Bellcaire.

El CTT CER l'Escala afrontarà la primera de les quatre finals que li queden per assolir la permanència a la Superdivisió Masculina de tennis taula aquest dissabte a les cinc de la tarda. El rival serà el Burgos, tercer classificat. És un equip que ja no podrà guanyar la lliga i que té confirmada la participació a la segona competició europa. És a dir, els burgalesos no s'hi juguen res.

Hi ha set equips que lluiten per salvar-se que són l'Olot, l'Escala, San Sebastian, Hortitec Alzira i Alacant. El Collado està pràcticament sentenciat. L'Escala ha d'enfrontar-se el Burgos, San Sebastian de los Reyes, Cajasur i Olot.

En futbol, l'Escala vol continuar creixent a Badalona. Els d'Aday Benítez estan vivint el moment més dolç. Són sisens amb 39 punts. Amb pràcticament la salvació a punt de confirmar poden pràcticament canviar d'objectiu. 

Pel que fa al segon equip afronta un partit important a Camallera. Serà diumenge a dos quarts de dotze. Els de Salam són líders amb 54 punts i els rivals són quarts amb 45. Important serà també el duel del cadet A contra el Peralada de diumenge a les cinc. Hi ha mitja lliga en joc.

I en bàsquet, el sènior femení disputa aquest diumenege a les cinc un nou partit. Aquesta vegada, les de Toni Espinosa, ara segones, rebran el Masnou, novè classificat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar