Publicitat
Publicitat

Nen assassinat i mare ferida a Bellcaire d'Empordà

Consternació a Bellcaire d'Empordà per la mort d'un menor i per les greus lesions que ha patit la mare aquesta matinada. L'autor dels fets seria la parella d'aquesta. La dona de trenta anys, els avis i besavis són de l'Escala. El municipi ha decretat tres dies de dol i aquesta tarda està previst fer un minut de silenci.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un menor de cinc anys i les lesions greus que ha patit la seva mare a Bellcaire d'Empordà. El presumpte autor dels fets seria la parella d'ella, que ja ha estat localitzat a Albons. Hauria marxat a peu. 

El succés ha passat aquesta matinada, cap a les sis, a l'interior de la casa ubicada al carrer Ter Vell de la localitat baix-empordanesa. Cap a les onze del matí s'ha procedit a l'aixecament del cadàver, un infant que ha patit ferides d'arma blanca.

La mare de la criatura ha pogut sortir de la casa i ha demanat ajuda al veí, que ràpidament ha trucat al 112 i s'han activat tots els protocols. La parella feia uns quatre anys que vivia en aquesta població, però sembla que l'home hauria entrat de matinada. Consternació al municipi.

La dona d'uns trenta anys ha estat traslladada en estat greu, però en situació estable, a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els cossos de seguretat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Diferents mitjans de comunicació apunten que la parella estaria en tramits de separació i que hi havia antecedents per violència masclista. Aquesta tarda, a Bellcaire, es farà un minut de silenci i es decretaran tres dies de dol.

L'alcalde del municipi també ha explicat que el menor anava al centre educatiu del municipi i que s'ha activat el suport psicològic als familiars i als nens i nenes de l'escola. Entre les personalitats que han condemnat l'assassinat, hi ha la ministra de Sanitat, Mónica Garcia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar