Publicitat
Publicitat

Primera de les quatre finals del CTT CER l'Escala de cara a assolir la salvació

Final trepidant a la Superdivisió Masculina de tennis taula. Feia anys que la salvació no estava tan cara. Queden quatre jornades de campionat i set equips lluiten per assolir la permanència. Un d'ells, com sabeu, és el CTT CER l'Escala que aquest dissabte a les cinc rep la visita del Burgos, que ja té la feina feta. 

El CTT CER l'Escala posarà tota la carn a la graella als quatre partits que li queden de lliga. Està més que obligat si vol continuar somiant amb la desitjada salvació a la màxima categoria de l'esport. Per aquest motiu, la plantilla que presentarà aquest dissabte a les 5 contra el Burgos no tindrà res a veure amb la que va alinear a la primera volta. A terres burgaleses van jugar Chih-Wei Yeh, Iker González i Xavi Peral.

El Burgos, tercer classificat amb 24 punts, no s'hi juga res, quedar primer està més que descartat i ja té assegurada la plaça europea. En canvi, l'Escala no té res confirmat. El delegat del CER, David González, creu que el rival vindrà amb els seus palistes titulars.

Una victòria permetria a l'Escala continuar lluitant per la salvació, un empat també, però una derrota seria un cop molt dur, però en cap cas definitiu. 

Aquest final serà més que trepidant, set dels dotze equips que té la lliga lluiten per salvar-se.

Els enfrontaments contra els rivals directes, San Sebastian i Olot són fora, i contra els rivals més durs, Burgos i Cajasur, són a casa. Malgrat això, el delegat es mostra optimista.

Per aquest partit contra el Burgos d'aquest dissabte, el club necessita el màxim suport dels aficionats. Es preveu una assistència alta d'espectadors. De fet, el CER ens ha fet saber que aquesta jornada s'arribaran al miler d'espectadors acumulats al llarg d'aquesta temporada, una xifra que duplica les assistències dels anys anteriors. L'Europe Cup, el primer derbi gironí contra l'Olot i els partits de lliga contra Irún, Arteal i Alzira han ajudat. L'espectador 1.000 tindrà premi.

Al partit cada assistent se li entregarà una butlleta i al final del tercer enfrontament es procedirà al sorteig. L'entrevista sencera a David González la podreu escoltar aquest divendres al Zona Mixta de Ràdio l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar