Publicitat
Publicitat

L'Escalenc de març i abril ja és al quiosc

S'ha publicat el número 448 de l'Escalenc. La revista local fa un repàs de l'actualitat i les inquietuds del municipi dels darrers mesos, i aquesta edició restarà disponible als quioscos fins a l'abril.

Una instantània de l'antic restaurant La Palmera copsa la portada del número 448 de la revista l'Escalenc. La publicació, que correspon als mesos de març a abril, presenta l'estructura habitual. A la primera pàgina, l'alcalde Josep Bofill remarca l'èxit assolit, tant de públic com de programació, en la sisena edició de L'Escala, Vila del Llibre.

Les cartes del lector, enguany, venen signades per les Germanes Beltran, qui amb esperit crític denuncien una "deixadesa generalitzada", com la manca de cobertura o els talls de llum. En la mateixa línia, també s'expressa Lluís Colomeda amb la mirada posada, de nou, en les apagades a l'enllumenat que, afegeix, "provoquen sensació d'inseguretat". Josep Tero, en canvi, anuncia que "l'Escala avança" amb projectes com "salvar la casa dels Maranges".

En les següents pàgines, Cesc Ribes en la secció 'Nouvinguts Arrelats' assegura que el municipi està deixant perdre l'oportunitat de donar a conèixer l'obra artística del pintor Rafel Ramis i alhora, construir un Casal Cultural del Dibuix i la Pintura. A la revista també es succeeixen col·laboracions com la de Pere Guanter que crítica la privatització de la salut, Pep Targa que escriu un relat curt i Jordi Payet que repassa les produccions catalanes premiades als Goya.

Tampoc hi falten records de l'escola d'abans, amb un homenatge al mestre senyor Enric, qui va traspassar el 28 de gener; ni firmes habituals com la de Pere Juhé a través d'un escrit que rememora la infància a la vila i ofereix una radiografia de les seves places. En Joan Pascual, expropietari de l'antic Restaurant-Pizzeria i Sala de Festes La Palmera, copsa l'entrevista d'aquesta edició, completada amb anècdotes i notes de l'autor.

L'Escalenc recull també les col·laboracions de Joan Barceló, Mercè Bellfort, Isabel Busquets, Josep Maria Sabadí, Isidre Aiguadé i Toni Salamanca. Com és usual, la publicació reserva les darreres pàgines a les notícies locals, les notes de lleure, el resum esportiu, la galeria d'escalencs, la fotografia antiga i la vinyeta còmica, a la contraportada.

La revista local en paper ja es pot adquirir als quioscos a un preu de 3 euros a partir d'aquesta setmana. A més, es pot trobar en format digital a l'aplicatiu iQuiosc.cat per 0,99 cèntims.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar