Publicitat
Publicitat

Detenen un menor a Sant Martí d'Empúries per conduir sense carnet un vehicle robat

Els Mossos d'Esquadra van detenir un menor d'edat, aquest diumenge a Sant Martí d'Empúries, per conduir sense permís i de manera temerària un vehicle robat. Se l'acusa de dos delictes contra la seguretat viària, a més, d'un delicte de robatori, resistència i desobediència als agents.

Un menor d'edat fou detingut, aquest diumenge a Sant Martí d'Empúries, per circular temeràriament i sense carnet un vehicle sostret a Ventalló. Els fets van succeir a la carretera GI-623, dins el terme municipal de l'Escala, on els Mossos d'Esquadra estaven realitzant un control de drogues i alcohol. Cap a un quart de dues de la matinada, els agents van indicar al conductor del cotxe que s'aturés, per tal d'efectuar-li les proves, però l'home en comptes d'aturar-se va accelerar i va continuar la marxa, direcció Sant Martí d'Empúries. Ho va fer sense respectar cap senyal de trànsit, fins que es va accidentar contra el mur d'una casa al mateix nucli de la població.

Després de comprovar que els tres nois de dins el cotxe no tenien ferides a causa de l'impacte, els mossos van constatar que el conductor era menor d'edat, no tenia el permís i el vehicle havia estat robat poques hores abans a Ventalló. Les proves d'alcohol i drogues van donar negatiu, però ara, els agents l'acusen de dos delictes contra la seguretat viària, un delicte de furt, resistència i desobediència. El  detingut ja ha estat lliurat als seus tutors legals i serà citat per declarar sobre els fets davant la fiscalia de menors, quan sigui requerit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar