Publicitat
Publicitat

L'Escala rep dissabte el Sant Cristòfol; cinc equips amb opcions a guanyar la lliga

La Tercera Federació de futbol no fa vacances ni per Setmana Santa. La majoria de partits, però, es jugaran entre demà dimecres i dissabte, diumenge només hi ha dos partits programats. D'aquesta manera, els jugadors podran tenir algun dia per descansar. En el cas de l'Escala doncs jugarà dissabte a les cinc de la tarda a casa contra el Sant Cristòfol.

La Tercera Federació no s'atura ni per Setmana Santa. Aquest dissabte a les 5 i no diumenge a les 12, l'Escala té un nou partit. Els d'Aday Benítez reben la visita del Sant Cristòfol amb l'objectiu de guanyar el partit i el goal-average. En el duel al Vallès Occidental, els locals feien equilibraven el gol de Genís Balaguer al 86 i remuntaven en el temps afegit. Els escalencs són vuitens amb 36 punts i els rivals són quinzens amb sis punts menys.

Hem arribat a l’aturada de la Setmana Santa i en aquests moments hi ha cinc equips que tenen opcions reals per guanyar les seves respectives lligues. Tres equips de futbol i dos són de bàsquet. Aquests tres equips són el segon equip, el cadet A i l’infantil B, els dos primers són dirigits per Salam i el darrer per David Puig. El filial ha perdut tres partits, el Cadet A continua invicte i l'infantil B ha encaixat una derrota.

I en bàsquet, tenim dos equips: el sènior femení de Toni Espinosa i l’infantil masculí d’Enric Espinosa i Laida Martínez. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar