Publicitat
Publicitat

L'Escala participa al projecte 'Docs del mes'

L'Escala participa a partir del mes d'abril al projecte 'Docs del mes'. Es projectarà un documental sobre temes socials cada primer dijous de mes. El primer serà Breaking Social de Fredrik Gerten.

El proper dijous 4 d'abril l'Escala s'estrena al projecte 'Docs del mes'.És una iniciativa que sorgeix del Festival DOCS Barcelona que mostra en format de documental temes  que ajuden a reflexionar i a ser crítics amb aspectes molt variats de la societat actual.A l'Escala es projectaran a l'Alfolí de la Sal un total de 10 documentals a l'any de setembre a juny.

El primer, corresponent al mes d'abril serà Breaking Social, el dijous 4 a les 7 de la tarda.Es tracta d'una pel·lícula de Fredrik Gerten que incideix en el fet que totes les societats es basen en la idea d'un contracte social. Treballem, estudiem, paguem impostos; la diligència i el treball dur haurien de ser recompensats, però poques vegades és així.La pel·lícula examina el patró global de cleptocràcia i extractivisme, però també troba esperança en el camí, més enllà del cinisme i la desesperació.

Recordem, la primera cita de DOCS del mes, a l'Alfolí, el dijous 4 d'abril a les 7 de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar