Publicitat
Publicitat

Pinocho amb pantalla gran

Arriba 'Pinocho' a la pantalla gran, una de les esperades de la temporada. L'acompanyen 'L'ofrena' i també el més nou de David Verdaguer 'Una para todos' 

De mica en mica les sales van tornant a la normalitat, almenys a casa nostra. Tot i això el ball de dates d'estrenes continua, fa pocs dies es comunicava que Warner s'està plantejant tornar a ajornar l'estrena de Wonder Woman 1984, prevista per aquest Octubre. Tot a punta que l'amazona no arribarà a la pantalla fins al novembre o desembre, un canvi de dates esperant la reobertura dels cinemes americans. El mateix passa amb 'Viuda Negra', prevista per aquest novembre, però arriben rumors que Marvel Studios també s'està plantejant un canvi de dates ja poder de cara a 2021. 

 

Tot i això aquesta setmana arriba als cinemes de casa nostra 'Pinocho' i no ho fa de la mà de Disney amb les seves particulars adaptacions a imatge real dels seus grans clàssics. Ho fa gràcies a Mateo Garrone i la seva interpretació amb personatges reals de la verdadera història del ninot de fusta que pren vida.

 

El guanyador de l'Oscar Roberto Benigni interpreta a Geppetto, un fuster que fabrica una marioneta de fusta i sense saber com aquesta cobra vida. Geppetto l'anomena Pinocho i el cria com el fill que sempre havia volgut tenir. I com a tot nen, a Pinocho li resulta difícil portar-se sempre bé a banda que es deixa portar fàcilment pel mal camí. El ninot de fusta, haurà de fer cas a la seva amiga fada, per fer realitat el seu somni: convertir-se en un nen de veritat.

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi va inaugurar la 4a edició el 25 de juny amb Uno para todos. El segon llargmetratge de David Ilundain protagonitzat per David Verdaguer i centrat en l'educació. Després de diversos ajornaments la cinta finalment arriba a les sales el 18 de setembre, una setmana ideal amb la tornada a l'escola. 

 

La pel·lícula presenta a Aleix, un professor interí que assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble rural d'Aragó per substituir a una companya de professió. Allà descobrirà que ha de reintegrar a la classe un alumen malalt de càncer, però es trobarà involuntàriament amb un problema més gran: cap dels companys vol que torni a classe. Per Aleix li espera un curs molt complicitat, on l'educació serà fonamental

I Verónica Echegui i Àlex Brendemühl arriben amb 'L'Ofrena' de Ventura Durall. Un thriller sentimental on trobem a Violeta ,que rep la visita de Rita, la dona d'en Jan un amor d'adolescència que va marcar la seva vida després d'abandonar-la vint anys enrere. Serà llavors quan descobrirà que la visita de Rita és el primer pas de Jan per intentar reescriure la seva història d'amor. 

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar