Publicitat
Publicitat

Estratègia MAC 2025

El Museu d'Arqueologia de Catalunya està treballant en el Pla estratègic 2025 per continuar millorant els vincles amb la ciutadania. Dins aquest pla hi trobem la seu d'Empúries, on de cares el 2021, arriben certes novetats com la nova imatge del museu o els 75 anys del curs d'arqueologia.

El Pla per a la conservació, la protecció, el foment i la difusió del patrimoni cultural immoble de Catalunya 2019-2025 és el document que recull els objectius i les accions que es desenvoluparan per part del Govern de la Generalitat de Catalunya en relació amb el patrimoni cultural immoble en els pròxims anys. Dins aquesta línia està treballant el MAC amb el seu pla estratègic 2025, compromès en un procés de millora i transformació per estar cada dia més a prop de la ciutadania.

 

El MAC ja ha començat a aplicar el rumb definit del pla estratègic 2025, en el cas concreta de l'Escala amb la seu del MAC Empúries, fa uns dies es presentava el carnet cultural un primer pas d'aquest pla. Aviat arribarà una segona actuació molt important al MAC Empúries, la millora del museu.

Seguin amb la mateixa línia, el 2021 serà clau pel jaciment, ja que és celebraran els setanta-cinc anys del curs d'arqueologia. 

 

Aquests són dos dels projectes previstos per l'any 2021, però el MAC ha dissenyat un ambiciós pla estratègic amb set objectius bàsics per aplicar a tots els seus museus. Aconseguir un museu inclusiu, obert, segur, atractiu, de difusió, capaç de projectar-se arreu amb eficiència i transparència. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar