Publicitat
Publicitat

Un bon estiu tot i les dificultats

L'estiu a l'Escala hauria estat millor del que s'esperava segons un dels indicatius que s'agafa com a referència a l'hora de fer l'anàlisi de la temporada. Les tones de residus que ha generat el municipi només han baixat entre un 15 i un 20 per cent.

Una de les xifres que s'agafen com a referència per valorar com ha anat la temporada turística és la quantitat de residus que ha generat un municipi.En el cas de l'Escala, del mes de juny a l'agost les xifres han variat ben poc respecte el 2019, amb un descens d'entre un quinze i un 20 per cent.No serveis per donar una xifra exacte de com ha anat l'estiu però sí per dir que la temporada no ha estat tant dolenta com es podia preveure, cosa que s'ha pogut constatar visualment amb la quantitat de visitants que s'han pogut veure.Per sectors, els hotelers han estat els menys afectats i els càmpings els que ha patit més.Tant la tardor, com l'hivern i el 2021 es preveuen difícils, d'aquí que els pressupost de l'Escala per l'any vinent haurà de fer equilibris per mantenir l'activitat econòmica i per donar servei als col·lectius més necessitats.

Ho explica l'alcalde al programa Línia Directa de Canal 10 d'aquesta setmana, on per ara, descarta cribatges massius a l'Escala per detectar casos positius de COVID. Apel·la al bon criteri de la ciutadania.El programa Línia Directa es pot seguir en diferents re-emissions per la TDT i a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar