Publicitat
Publicitat

Primera edició botiga al carrer 2020

La UBET celebra la primera botiga al carrer del 2020, amb grans oportunitats, bon ambient, molta gent i més de 20 parades al llarg de la platja.

L'Escala ha celebrat una nova edició de la botiga al carrer, després d'una temporada complicada per als comerços i un estiu on la bona resposta dels visitants de proximitat ha salvat els mobles. La d'aquest cap de setmana llarga va ser la primera botiga al carrer de l'any 2020, l'anterior no es va poder celebrar a causa del confinament per evitar la propagació de la covid. 

Un esdeveniment que recorre tota la zona de la platja, on en aquesta edició va reunir 21 parades una de les més concorregudes. Una vintena de comerços de sectors molt variats, amb una presència destacable de botigues dedicades a la moda. Els empresaris de l'Escala donen per finalitzada la campanya d'estiu, donant sortida als estocs que els han quedat de temporada als millors preus. Les ofertes van ser nombroses, pel fet que aquesta temporada s'ha notat l'efecte coronavirus. 

La Botiga al carrer és una de les activitats que realitzen des de l'associació per dinamitzar el petit comerç i per tractar de contrarestar l'efecte que tenen les grans marques. Tot plegat és una molt bona opció per trobar grans oportunitats de compra. Ara des de la unió de botiguers i empresaris turística de l'Escala ja s'està perfilant la temporada tardor-hivern, per això la junta es reuneix aquesta mateixa setmana per planificar campanyes, concursos i promocions.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar