Publicitat
Publicitat

Comença un nou curs a l'Institut El Pedró

Comença el curs a l'Institut El Pedró amb canvis importants per adaptar-se a la normativa sanitària. Hi ha tres punts entrada al centre i dos horaris. El centre demana la implicació de les famílies per evitar confinaments.

Un total de 558 alumnes i 56 professors han iniciat avui un nou curs a l'Institut El Pedró de l'Escala, segurament el curs més atípic de la història.Una de les novetats amb les que s'han trobat pares i alumnes ha estat l'entrada al centre. Els joves de primer i segon d'ESO han entrat per l'accés principal, els de tercer i quart pel que dona a la pista de bàsquet i els de batxillerat per la porta de Ronda Pedró.A l'exterior membres de la policia local i de protecció civil s'encarregaven de recomanar als joves de mantenir les distàncies.Des de cada punt d'entrada s'ha de seguir una ruta específica, tot per evitar aglomeracions i s'han establerts dos horaris per entrar, les 8 i cinc i un quart de nou.De tota manera, quan el centenar llarg d'alumnes de segon han entrat per la porta principal ha estat impossible mantenir les distàncies.Ja a les aules, alumnes i professors amb mascareta i la màxima distància possible entre pupitres.

En quan a les matèries que s'han d'impartir durant el curs, pel que es pateix més és pels espais que es comparteixen.Sempre pendents també de possibles positius per COVID.

Des del centre es lamenta que el Departament d'ensenyament no s'hagi mogut abans i s'hagi arribat a l'inici de curs sense tenir les coses clares.

Des de l'Institu es demana la complicitat de les famílies per aconseguir que el curs tingui els menys entrebancs possibles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar