Publicitat
Publicitat

Rami juga l'últim partit a Bellcaire d'Empordà

El capità del FC l'Escala, Sergi Ramirez,  es desvincula de l'equip per motius personals i professionals. El dorsal 7 ha estat durant sis temporades al Nou Miramar i ha viscut un ascens i un descens. Rami ha tingut fins a cinc entrenadors: Pitu Batlle, Pere Ballart, Albert Gasca, Ricard Ferrer i Sergi Luís 'Sepu'.

Sergi Ramírez ha jugat l'últim partit amb el FC l'Escala a Bellcaire d'Empordà. L'últim oficial va ser el 8 de març a Manlleu, enfrontament on va veure la targeta vermella. Rami, que ha estat sis anys al Nou Miramar, marxa per motius personals. El dorsal 7 va arribar la temporada 14/15, l'any en què l'Escala de Pitu Batlle s'estrenava a Primera Catalana.

Aquest és un petit estracte de l'entrevista que ha concedit Rami en exclusiva a l'Esports10 de Canal10 Empordà abans de marxar cap a Múrcia. L'entrevista s'emetra el pròxim dilluns 21 de setembre a 2/4 de 10 de la nit. El central ha tingut com a entrenadors Pitu Batlle, Pere Ballart, Albert Gasca, Ricard Ferrer i Sergi Luís 'Sepu' i va viure el descens de Primera a Segona Catalana de la temporada 2015/16 i l'ascens de Segona a Primera l'any 2018-19. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar