Publicitat
Publicitat

Estrenes de casa i molta comèdia

L'última comèdia de Rosa Maria Sardà 'Salir del Ropero' arriba als cinemes a títol pòstum. També ho fan 'Un mundo normal', 'Un diván en Túnez' o la infantil 'Coco el petit drac'.

 Setmana de moltes novetats a les sales, tot i que moltes d'elles aposten per mantenir títols de setmanes anteriors i només incorporà dues estrenes. Una d'elles serà l'òpera prima d'Ángeles Reiné la comèdia 'Salir del ropero', amb la desapareguda Rosa Maria Sardà de protagonista.

 

Comèdia familiar sobre l'amor i el dret a decidir. Eva, una jove i prometedora advocada, veu com els plans de casament amb un ric hereu ultraconservadors desapareixen quan aquest s'entera que l'àvia de la seva promesa vol casar-se amb la seva millor amiga. 

I l'altre que també podem trobar a moltes sales serà el film d'animació 'Coco, el petit drac. Aventures a la jungla'. Un film que explica com per primera vegada dos tipus de dracs decideixen marxar de vacances junts per fomentar l'amistat de les tribus.

 

Aquesta setmana també s'estrenen a la pantalla gran diverses pel·lícules que cal consultar quines sales aposten per la seva projecció. Entre elles destaca 'Un mundo normal' del director de la coneguda 'El Bola'. Ernesto Alterio s'embarca en una road movie per complir l'última voluntat de la seva mare: que les seves despulles siguin llençades al mar. 

 

També arriba la guanyadora del premi del públic de Venècia 2019 'Un diván en Túnez' on una psicoanalista torna a casa seva per obrir una clínica, les seves experiències es mostren en aquesta comèdia a la Tunísia moderna.

I el drama de la setmana arriba de la mà de l'actriu Gemma Arterton amb 'En busca de Summerland'. Durant la II Guerra Mundial, molts nens són enviats a diverses cases per tal de cuidar-los, un d'ells Frank arriba en una casa on s'haurà de guanyar el cor de la seva propietària perquè aquesta no el vol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar