Publicitat
Publicitat

Els jugadors del sub23 ja trepitgen la gespa

Aquest dimarts al vespre, l'equip sub-23 ha començat a entrenar-se al Nou Miramar per preparar el debut a Quarta Catalana amb les màximes garanties. Els jugadors estan contents de retornar als entrenaments després de l'aturada per la pandèmia. L'estrena dels de Robert Figueras serà a Malgrat de Mar el pròxim 11 d'octubre.

El sub-23 del FC l'Escala comença la pretemporada quan falta pràcticament un mes per l'inici de la competició. Era necessari un equip que donés sortida als jugadors del juvenil que no poden accedir al primer equip. D'aquest projecte que se n'ha parlat i debatut durant molts mesos ja és una realitat.

Robert Figueras comptarà amb l'ajuda de Jordi Flores. Eloi, David, Moha, Anas, Raul, Omar, Edgar i Hamza Benmessaoud son jugadors que s'han animat a tirar endavant aquest projecte del club. Benmessaoud havia jugat amb el primer equip dues temporades, l'any de Ricard Ferrer i el primer curs de Sepu.

El taló d'Aquil·les serà que faltarà veterania al grup, però també pot ser un punt a favor perquè a Quarta Catalana els equips no estan tan preparats físicament.

L'estrena de l'equip serà l'11 d'octubre a Malgrat de Mar.

Els partits d'aquest nou aquest a la gespa del camp d'herba natural.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar