Publicitat
Publicitat

Canal 10 estrena temporada el pròxim 14 de setembre

Canal 10 Empordà començarà el 14 de setembre la programació de la nova temporada seguint amb la seva aposta pels continguts de caire informatiu, amb la incorporació de nous programes i canvis d'horaris. 

 Canal 10 Empordà estrena el 14 de setembre la temporada 2020-2021 incorporant diferents novetats per seguir oferint informació, entreteniment i altres continguts a l'audiència. Un dels canvis més destacats serà el canvi d'horari dels programes de la casa que passen a 2/4 de 10 del vespre de dilluns a divendres. Ja que s'incorporà una nova franja informativa a les deu de la nit que combinarà l'informatiu amb el programa Al dia comarques de Girona. Una de les altres novetats destacades serà el canvi de dies de programes com Esports 10 que passarà els dilluns i La Casa de la Vila que a partir de la setmana del 14 de setembre passa els dimarts a la nit. A part, continuaran programes com el Parlem o les Conferències i s'incorporen 'La Mar de bé', 'Streaming Tv' o les tertúlies esportives l'últim dimecres de mes.

 

A banda de totes les novetats, Canal 10 Empordà també s'adapta a les necessitats sorgides des de la pandèmia. Per això es continuarà apostant, per fer directes de propostes culturals del municipi. Així com streamings a través de les xarxes socials per poder fer arribar els actes escalencs a totes les cases. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar