Publicitat
Publicitat

Tornen els cursos de català de forma presencial

Tornen els cursos de català de forma presencial a Can Masset amb totes les mesures de seguretat sanitària. El termini d'inscripcions ja està obert per als antics alumnes. El procés d'inscripció s'ha de fer de forma telemàtica.

Els cursos de català organitzats pel Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà, tornen aquest setembre, després d'acabar el curs sobtadament al març a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. L'Aula 2 de Can Masset tornarà a acollir un any més els cursos de català. Com a novetat i per evitar riscos innecessaris, aquest any la inscripció als cursos s'ha de fer de forma telemàtica a través del lloc web del Consorci per la Normalització Lingüística: www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala. 

Els alumnes que estaven matriculats el curs passat, ja poden fer les seves inscripcions fins el dia 10 de setembre, mentre que els alumnes de nova incorporació podràn tramitar la seva inscripció la setmana que ve, del 14 al 25 de setembre. Per resoldre els possibles dubtes que poguin sorgir, es podrà anar de forma presencial a la Sala Polivalent els dies 14 i 15 de setembre de 10 a 2/4 d'una del matí. Aquell dia, també es podran fer inscripcions de forma presencial, un cop resolts tots els dubtes. 

Hi haurà dos grups de Nivell Elemental, un que farà classes els matins els dimarts i els dijous de 10 a 12, i un altre grup que farà les classes a les tardes els dilluns i els dimecres de 3 a 5. El grup de tarda començarà les classes el 28 de setembre i acabarà el 9 de desembre, mentre que el grup de matí començarà el 29 de setembre i acabarà el 10 de desembre. 

Per poder matricular-se cal tenir mínim 18 anys, o bé tenir 16-17 anys i no haver fet l'escolarització obligatòria a Catalunya. També s'ha d'acreditar el nivell necessari mitjançant la prova de col·locació o un certificat de coneixements de català. 

Cal recordar que els aforaments a les aules són limitats a causa de la Covid-19. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar