Publicitat
Publicitat

Arriba el carnet cultural

Els tres museus de l'Escala, el MAC, l'Alfolí i el MASLE impulsen la creació d'un carnet cultural gratuït per incentivar la visita dels veïns dels municipi. Per aconseguir aquest carnet només cal estar empadronat a l'Escala. 

L'Ajuntament de l'Escala i el Museu d'arqueologia de Catalunya, a través de la seva seu d'Empúries, impulsen la iniciativa d'un carnet cultural conjunt i gratuït que incentivi la visita dels veïns del municipi als tres museus públics que hi ha a l'Escala, l'Alfolí, el Museu de l'Escala i el MASLE. Així ho explicava la regidora de Turisme de l'Escala. 

Per aconseguir aquest carnet només cal estar empadronat a l'Escala i dur el document d'identitat a l'Oficina de Turisme, que lliurarà el carnet cultural, que dóna accés als tres museus de forma gratuïta i tantes vegades com es desitgi, en el període que va del 15 de setembre al 31 de març. Des del Museu d'arqueologia de Catalunya i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural es destacava la importància de treballar conjuntament i reforçar vincles per potenciar el patrimoni. 

El carnet servirà per conèixer encara més els equipaments culturals de l'Escala, un carnet que ha vist al llum gràcies a tot el departament de cultura de l'Ajuntament de l'Escala.

En aquesta mateixa línia de reforç de la col·laboració ja s'ha treballat en la darrera campanya de promoció del municipi o en altres activitats com el Festival Portalblau.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar