Publicitat
Publicitat

Un partit de futbol, amb públic, 186 dies després

El FC l'Escala afronta aquesta setmana dos partits amistosos. Un serà avui contra el Figueres juvenil a partir de les 21 h de la nit i el segon serà dissabte contra l'Empuriabrava-Castelló a partir de les 20 h. Els de Sepu podran comptar amb el suport dels aficionats perquè podran entrar a les instal·lacions.

Avui la pilota tornarà a rodar pel Nou Miramar a partir de les 21 h de la nit. Els de Sepu, que es troben a la segona setmana d'entrenaments, afronten el primer test de la pretemporada contra el juvenil del Figueres. L'últim partit del FC l'Escala a casa va ser el passat 1 de març contra el Mollet. Victòria local per la mínima, gràcies al gol de Jam Baldeh a l'afegit. D'això ja fa 186 dies, o el que és el mateix sis mesos i dos dies.

Una de les grans novetats és que aquest partit de preparació podrà comptar amb públic, ja que al tractar-se d'una instal·lació gran, les distàncies de seguretat es podran respectar sense cap tipus problema. El club obliga a tots els assistents a portar la mascareta. I el segon amistós serà dissabte contra l'Empuriabrava-Castelló, equip de Segona Catalana, a partir de les 20 h del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar