Publicitat
Publicitat

111 peticions d'ajuts per reduir efectes de la Covid-19

La convocatòria desubvencions per ajudar a reduir els efectes econòmics de la Covid-19 es clou amb 111 peticions rebudes. El consistori valora amb satisfacció el número de sol·licituds que es podran atendre.

La convocatòria constava de tres línies d'ajuts a les quals empreses i autònoms locals podien presentar-se. A la primera, la consistent en ajuts per a la compra d'elements de protecció i seguretat, s'han rebut 45 peticions. A la segona, la de subvencions per fer front als perjudicis soferts durant el període d'Estat d'Alarma, s'hi han presentat un total de 47 sol·licituds. Corresponen a empreses que van veure suspesa la seva activitat durant el confinament o que entre març i abril van patir un decreixement de la facturació d'un 70% o més. I en la tercera línia, la de subvencions a establiments comercials, empreses i autònoms per a la posada en marxa, durant l'Estat dl'Alarma, de projectes d'innovació tecnològica i millora de locals executats entre abril i juny, s'hi han presentat un total de 19 sol·licituds.En total, 111 peticions que opten a ajuts d'un màxim de 500€ cadascuna d'elles. Des de l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament s'ha valorat amb satisfacció el número de peticions entrades a registra durant el període marcat a tal efecte.

La partida pressupostària reservada per aquests ajuts era de 115 mil euros i forma part del pla de xoc econòmic i social que va aprovar l'Ajuntament per fer frnt als efectes de la Covid-19, amb una quarentena de propostes valorades en 1,4 milions d'euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar