Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala comença la pretemporada amb molts dubtes

El primer equip del FC l'Escala ha completat la primera setmana d'entrenaments amb molts dubtes sobre si la competició podrà donar el tret de sortida el primer cap de setmana d'octubre. Els nou fitxatges d'aquest estiu han trepitjat la gespa del Nou Miramar i esperen adaptar-se com més aviat millor. 

Primera setmana d'entrenaments superada. El primer equip del FC l'Escala, que jugarà per segon any seguit a Primera Catalana, ja trepitja la gespa del Nou Miramar amb molts dubtes sobre si la temporada començarà com està previst i també si el curs es podrà desenvolupar amb certa normalitat.

Aquesta setmana ja hem pogut veure els nou jugadors que han fitxat per l'Escala com ara els germans Resta, Joel Vilalta, Zou Moustakim, Denilson Rivas, Alex Alaminos i Gerard Davesa. 

I un dels onze jugadors que segueix respecte a la temporada passada és Lluís Baldeh.

Un dels juvenils que ja forma part de la primera plantilla és Roger Puig. 

El club és conscient que han marxat jugadors importants com Botxi Minic, Pau Ribas, Jam Baldeh, Marçal Saenz i Musa Fatty, però considera que els nous fitxatges que han arribat podran suplir aquestes baixes tan sensibles.

El FC l'Escala no descarta incorporar dos jugadors més per reforçar encara més l'equip. Hi ha previstos també partits de preparació contra el Girona B, el Bisbalenc i Palafrugell. Malgrat que fa molt temps que els jugadors no entrenen, la pretemporada tindrà la mateixa durada que els cursos anteriors. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar