Publicitat
Publicitat

La biblioteca haurà de doblar les sessions dels grups de lectura

La biblioteca es prepara per a doblar els grups de lectura, que engeguen temporada el mes de setembre vinent. A l’Escala hi ha un grup de lectura infantil, dos grups de novel·la per adults i un de lectura de teatre. 

El mes de setembre vinent engega també el curs escolar per als grups de lectura de la biblioteca. Una de les activitats amb més participació que enguany s'hauran d'adaptar a les noves normatives per evitar contagis. Era un tema pendent que tenia pendent el centre i que s'ha concretat fa pocs dies amb una notificació de la central de biblioteques de la Generalitat.

Amb aquesta premisa, s'ha acordat que es faran grups per a un màxim de 10 o 12 persones. Partint dels números de l'any passat això voldria dir doblar cada grup, almenys en els grups per adults.

La temporada passada, la biblioteca tenia tres grups de lectura per adults, dos d'ells de novel·la i un de teatre. A aquests s'hi sumaria el grup de lectura infantil, el grup dels Lectíbers Xalons. Aquest últim no estaria afectat per la nova normativa, perquè ja estava acotat a deu usuaris.De moment, doncs, s'està contactant amb els usuaris que eren membres d'algun grup de l'any passat. Un cop se sàpiga quants continuen, s'acordaria quants grups es fan aquesta temporada.

El mes de setembre vinent es faria la distribució dels primers llibres a llegir per fer a primers d'octubre les primeres trobades de comentari. Una cosa que ja s'ha descartat de partida és les sortides amb autocar que es feien al TNC per anar a veure les obres que prèviament es llegien al grup de lectura de teatre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar