Publicitat
Publicitat

Botxi Minic i Pau Ribas ja s'entrenen sota les ordres de Pitu Batlle

L'entrenador escalenc Pitu Batlle ja ha començat la pretemporada amb el Banyoles de Tercera Divisió, el seu nou equip. Dijous, els jugadors van passar les proves serològiques amb èxit i ja divendres van iniciar les sessions d'entrenament. Aquest any, Batlle torna a dirigir als escalencs Botxi Minic i Pau Ribas.

Primers entrenaments de Pitu Batlle amb el Banyoles de Tercera Divisió. És nou al club, compta amb moltes cares noves, entre elles la dels escalencs Botxi Minic i Pau Ribas que han deixat el Nou Miramar, i encara desconeix el calendari de competició. També en aquest projecte Jam Baldeh i Marçal Saenz i un jugador que va durar poc a l'Escala el curs passat, Nil Congost

La idea de joc que vol implantar la té clara, més quan els jugadors que té en plantilla son del seu grat.

És la primera vegada que Batlle, de 43 anys, inicia un projecte a Tercera Divisió, ja que quan va agafar les regnes del Palamós el curs ja havia començat.

Recordem que el Banyoles va fer públic el fitxatge de Pitu Batlle el passat 11 de maig mentre que les incorporacions de Pau Ribas i Botxi Minic s'han fet durant l'estiu. El club anunciava la incorporació de Ribas el 23 de juny i la de Minic el 14 de juliol.

Per cert, el mític porter Àngel Bustins, ex de l'Escala, és l'entrenador de porters del Banyoles, un equip banyolí que el curs passat era dirigit per Adam Fontes i que va tancar el curs a la 16a posició amb 31, mateixa puntuació que el Sant Cristobal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar