Publicitat
Publicitat

Presentada la Festa Major de 2020

L'Escala presenta la Festa Major de 2020 amb una trentena d'activitats per a tots els públics i adaptades a la situació actual. El pregó serà virtual i l'exposició de festa es dedica a l'Estany de Poma.

Del dimecres 2 al diumenge 6 de setembre es celebra una nova edició de la festa Major de l'Escala.S'han programat una trentena d'activitats adaptades a cobrir totes les franges d'edat i complint la normativa marcada per la COVID-19.No hi haurà festival nàutic però sí activitats diverses pels més petits, els joves també tindran el seu espai i no hi faltaran els concerts de les grans orquestres ni les audicions de sardanes. La majoria de les activitats es faran a Plaça Catalunya i a la Sala Polivalent i serà necessari apuntar-s'hi abans.

L'Escala no ha volgut suspendre la Festa Major com han fet d'altres poblacions.Una novetat important és que el pregó serà virtual, emès per Canal 10 Empordà. Pel que fa a l'exposició de la festa es dedica a l'Estany de Poma.

Les activitats de Festa Major queden pendents de possibles canvis obligats per la situació de pandèmia i s'anirà reaccionant cada vbegada que sigui necessari.Des del consistori s'agraeix l'esforç de tothom per fer-la possible.El cartell de la Festa Major de 2020 és obra de la dissenyadora Roser Bona.S'hi podem veure uns rostres ben contents i de celebració, sense mascareta però amb ganes de gresca.

Cada dia de Festa Major, a les 10 del vespre, Canal 10 Empordà oferirà activitats en directe, en diferit o reportatges dels diferents actes.Tota la programació es pot consultar a la plana web de l'ajuntamnet de l'Escala www.lescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar