Publicitat
Publicitat

Més de 1.000 signatures recollides

L'associació Fòrum l'Escala i IAEDEN Salvem L'Empordà recullen més de 1000 signatures de la campanya 'Una escala lliure d'aeròdroms'. Demà hi haurà una entrega oficial a l'ajuntament per part de les dues entitats. 

La campanya engegada pel Fòrum l'Escala Empúries i IADEN Salvem l'Empordà, per protegir el municipi de l'Escala de la construcció d'un aeròdrom ha recollit més de 1000 signatures amb unes dues setmanes. Aquest era l'objectiu de les entitats però també reconeixen que s'han sorprès amb la resposta massiva de la gent.

Una campanya que finalitzava aquest cap de setmana, per això demà es farà entrega de les signatures recollides a l'ajuntament i així evitar la construcció de l'aeròdrom i reforçar el missatge de la campanya 'Per una Escala lliure d'aeròdroms'.

Recordem que Salvem l'Empordà i el Fòrum l'Escala Empúries, amb el suport de SOS Costa Brava consideren que l'Escala té un terme municipal reduït i li queda poc espai no urbanitzat. El municipi forma part del Parc Natural del Montgrí, Baix Ter i Illes Medes i el seu futur implica conservar aquests espais protegits. El projecte d'aeròdrom té unes afectacions d'elevat abast per la contaminació acústica i que ara toca fer projectes que minimitzin el risc i mitiguin els gasos d'efecte hivernacle. Per aquests motius van engegar la campanya per retirar el projecte d'aeròdrom al poble. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar