Publicitat
Publicitat

Vuitanta inscrits als oberts de tennis i de pàdel de la Festa Major

Dissabte va donar el tret de sortida als oberts de tennis i de pàdel que organitza el Club Tennis l'Escala. Un total de 80 inscrits competeixen fins dissabte en aquesta competició que s'emmarca dins els actes de la Festa Major del municipi. 

Els oberts de tennis i de pàdel que s'han iniciat aquest dissabte, en el marc de la Festa Major del municipi, estan comptant amb una vuitantena de participants. Una seixantena s'han inscrit al tennis i vint-i-quatre al pàdel. Les edats i les procedències dels inscrits son ben diverses. Al pàdel només hi ha les modalitats masculina i mixta, la femenina ha quedat deserta.

En l'obert de tennis hi ha una participant amb cert renom, Vicky Baldovinos, extenista professional que en el seu moment va ser segona d'Espanya en la categoria absoluta. Baldovinos, que dissabte a la tarda va jugar contra l'escalenca Júlia Puga, ha competit a la Copa Federació, Roland Garros, Wimbledon i US Open. Ara, als 67 anys, amb residència a Perpinyà, encara competeix amb el Tennis Barcelona i a més fa d'entrenadora.

Sembla que aquesta setmana hi haurà mal temps i els partits s'estan avançant per poder acabar el campionat aquest mateix dissabte.

Doncs aquesta setmana, les pistes municipals de tennis i de pàdel seran escenari de molts partits.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar