Publicitat
Publicitat

Noms importants a la cartellera

Setmana de novetats per a tots els gustos, amb la pel·lícula d'animació 'Trasto. De la mansión a la calle' com a la més destacada. 

Setmana amb certes novetats i moltes cares conegudes. Una de les destacades serà 'Un amigo extraordinario' amb Tom Hanks de protagonista.

Una història sobre la bondat basada en l'amistat real entre Fred Rogers i el periodista Tom Junod. Lloyd Vogel, és un periodista prestigiós però molt amargat. Ell culpa el seu pare d'aquesta situació i no pot perdonar a ningú, fet que el porta a estar malhumorat amb tothom. Per més inri el seu editor li encarrega una sèrie de textos sobre 'Herois contemporanis' un d'ell serà Fred Rogers, popular presentador de programes infantils on l'amor, l'ajuda i l'estima als pares són el més important, coses que Vogel odia.

A l'altre costat i tenim el còmic Steve Carrel que arriba amb la comèdia dramàtica 'Un plan irresistible' una correcta pel·lícula sobre el món de la política i la fanfàrria de les campanyes electorals.

Quan Gary Zimmer, veu un vídeo d'un coronel retirat defensor dels drets dels treballadors creu descobrir la clau per recuperar els vots de l'Amèrica profunda. Amb aquesta idea a la ment emprent un viatge per persuadir al coronel i convertir-lo en candidat a l'alcaldia.

Una de les que també arriba a les sales aquest cap de setmana, tot i que recomanem consultar cartelleres dels cinemes de proximitat perquè molts d'ells no l'han programat per projectar serà 'La boda de Rosa' el més nou de la directora Icíar Bollaín amb Candela Peña i Sergi López de protagonistes. A punt de fer 45 anys, Rosa veu com sempre ha viscut per fer feliços els altres, per això vol agafar les rendes de la seva vida i casar-se amb ella mateixa. Una decisió que pren quan el seu pare decideix anar a viure amb ella i la seva filla torna de Londres amb un nen. La vida té altres plans per ella i canviar el guió costa molt.

I pels més menuts arriba 'Trasto. De la mansión a la calle', divertida comèdia d'animació on un gos que viu com un rei amb la seva multimilionari mestressa. Veu com amb la mort d'aquesta els seus hereus el fan fora de casa sense fer cas a la clàusula que va deixar la seva difunta mestressa. Trasto aprendre de cop a viure al carrer, fer amics nous i també enemic, i amb totes les seves aventures coneixerà a Zoe una aspirant a cantant que podria convertir-se en la seva nova amiga humana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar