Publicitat
Publicitat

Les famílies aposten per les activitats nàutiques

El Club Nàutic l'Escala ha reduït les activitats nàutiques un 30% i ha vist com les famílies han apostat pel kayak, el pàdel surf i també la moto d'aigua per combatre les altes temperatures d'aquest estiu excepcional. El club està content perquè no hi ha hagut cap positiu en coronavirus durant aquesta temporada.

Aquest és un estiu excepcional per la situació sanitària actual. El que sí que no ha canviat son les altes temperatures i les ganes de remullar-se. El mar sempre és una bona opció per combatre la calor. I clubs com el del Club Nàutic l'Escala el que ha notat aquest any és un increment de les activitats familiars.

L'oferta de les activitats nàutiques s'ha reduït un 30%. El que ens assegura el club és que l'esport nàutic com la moto d'aigua, el kayak i el pàdel surf són activitats segures i saludables. Durant aquest estiu no hi ha hagut cap positiu.

I és que l'objectiu principal del club és...

Tot i que els esports nàutics es puguin practicar durant aquest estiu haurà estat una temporada atípica i excepcional.

I la pròxima regata que el Club Nàutic organitzarà és l'Atena Regata, una activitat que no falla mai per la Festa Major. Si res no canvia, es farà.

I quins son els plans per aquesta tardor?

Activitats socials i concerts s'han suspès i en moltes activitats s'ha reduït l'aforament. Els cursos s'han omplert, el campus d'estiu ha comptat amb 500 inscrits.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar