Publicitat
Publicitat

Petits paradisos de Beni Ballesta a Sant Martí

L'artista escalenca Beni Ballesta exposa Petits paradisos al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries, una exposició dels seus treballs fets amb aquarel·les. Per Ballesta aquesta és la seva primera vegada a Sant Martí d'Empúries i està contenta del nombre de visites d'aquests primers dies.

L'artista Beni Ballesta va inaugurar dilluns l'exposició 'Petits paradisos' una exposició de pintura a Sant Martí d'Empúries, dins la programació que l'Ajuntament de l'Escala dedica als artistes locals. La mostra, que porta per títol Petits paradisos, es podrà veure al castell carolingi fins al dia 30 d'agost.

Ballesta ha exposat diverses vegades a l'Escala, però aquesta ha estat la primera vegada al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries. 

Són quadres realitzats al llarg d'aquest any, per això es poden observar els canvis de colors segons l'estació de l'any. Uns quadres on l'entorn i l'Escala hi són molt presents. La font d'inspiració de Beni Ballesta. 

La mostra pren el relleu a la que fins al dia 16 d'agost ha ocupat l'obra del pintor escalenc Marc Torrent. Amb tan sols quatre dies, l'artista local fa un bon balanç perquè molta gent s'ha interessat amb les seves obres. 

Es podrà gaudir de l'exposició 'Petits Paradisos' fins a final de mes, moment en què l'artista i ceramista Margarida Geronés agafarà el relleu amb l'exposició 'Terres'.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar