Publicitat
Publicitat

Valery Fernández, a la prellista de la selecció espanyola sots 21

La selecció espanyola de futbol es fixa amb l'escalenc Valery Fernández i l'ha preseleccionat per futurs entrenaments i partits. La prellista compta amb un total de 56 jugadors de clubs de diferents països i categories. En els pròxims dies la llista s'anirà fent més petita i veurem si Valery hi continua essent.

Un total de 56 futbolistes, entre ells Valery Fernández, han entrat a la prellista de la selecció espanyola sots21. Luís de la Fuente també ha preseleccionat, entre altres, a Riqui Puig del Barça, Eric Garcia del Manchester City o Carles Pérez de la Roma.

El jove jugador ha pogut entrar en aquesta llista gràcies a l'esforç que està demostrant durant al llarg de la seva carrera com a futbolista, especialment des que ha començat a formar part de la primera plantilla del Girona. El golàs al Wanda Metropolitano contra l'Atlètico de Madrid va ser clau i va guanyar molta més visibilitat.

Hem de recordar que l'octubre passat, l'escalenc va ser premiat amb el Futbol Draft, una pàgina web que distingueix als millors jugadors de la pedrera espanyola que debuten a Primera Divisió que tenen entre 16 i 20 anys. Jugadors com Gerard Piqué, Sergio Ramos, Sergi Busquets i Álvaro Morata compten amb premis Futbol Draft. 

Valery encara no està de vacances. Avui a les 22h de la nit, el Girona té partit contra l'Elx, el primer dos enfrontaments d'aquesta final que qui es proclami campió ascendirà directament a Primera Divisió aquest diumenge acompanyant a Càdis i Osca.

El segon partit contra l'Elx serà diumenge a les 22h de la nit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar