Publicitat
Publicitat

El torneig nocturn del Club Tennis l'Escala, aquest divendres a la nit

El tradicional torneig nocturn que organitza el Club Tennis l'Escala serà aquest divendres a la nit. Aquesta cita, que no serà competitiva, s'havia d'haver celebrat el passat 7 d'agost, però el govern català va aconsellar a la població que evités el contacte entre altres persones per no agreujar la situació.

El Club Tennis l'Escala organitza per aquest divendres el tradicional torneig nocturn d'estiu. La cita, que no serà competitiva i que combinarà tennis, pàdel i tennis taula, començarà a les 21 h i s'allargarà fins a 2/4 de 12 de la nit. L'arribada dels participants serà a les 20:45 h. 

Les inscripcions, que inclouen poder jugar, un entrepà d'anxoves i beguda, es poden fer fins aquest dijous a les 20h del vespre. El preu és de 8 euros pels socis i 12 pels que no ho son. Hi haurà servei de bar.

I en relació amb els oberts de tennis i de pàdel de la Festa Major sembla que es podran fer. La junta directiva es reunirà demà per decidir si donen llum verda en aquesta clàssica tradició de finals d'agost i principis de setembre.

Pròximament sabrem doncs la decisió de si es fan o no els oberts de tennis i de pàdel i també altres activitats esportives que es programaven durant la Festa Major.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar