Publicitat
Publicitat

El Maram supera amb nota el vermut musical amb el grup Suave

Aquest diumenge al migdia, el MARAM ha organitzat un vermut musical amb el grup Suave. Amb un atrezzo mariner i tot darrere el mar d'Empúries va fer que l'esdeveniment fos ben rebut pel públic assistent. Un dels objectius que es va proposar l'organització era reunir l'anxova i la música en un mateix espai.

Aquesta és la veu d'Aria Gómez, que acompanyada per la flautista i pianista Isa Romero i pel guitarrista Xavi López van actuar al vermut musical que va organitzat ahir diumenge al migdia el MARAM just davant del mar d'Empúries. Una veu personal en un espai íntim i acollidor amb un atrezzo mariner que va deixar molt bones sensacions al públic assistent. 

No hi van faltar les anxoves, les olives ni el vermut. Tampoc el bon ambient. Des de l'organització no descarten repetir aquesta experiència l'any vinent vista la bona acceptació d'aquest estiu.

El grup Suave va néixer fa un any i tots els seus integrants son de l'Alt Empordà. Aria Gómez és de Castelló d'Empúries, Isa Romero de Vilafant i Xavi López de Figueres. Els tres integrants, que acostumen a tocar en bars i restaurants, el tema de les distàncies de seguretat no els xoca tant com a altres grups musicals.

Suave versiona diferents cançons del panorama musical sense deixar de banda la rumba, que és el gènere musical que dona més vida a la gent.

Aria Gómez canta cançons en català, castellà i en anglès.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar