Publicitat
Publicitat

Com i quan podran començar les competicions?

La federació espanyola de futbol ha convocat una reunió, per avui dilluns, amb els presidents territorials per avaluar com i quan podran començar les competicions del futbol no professional. Oficialment, les lligues donarien el tret de sortida a l'octubre, però no es descartaria que l'inici fos al gener.

Avui dilluns, la federació espanyola de futbol ha programat una reunió per debatre de quina manera i quan començarà la temporada 2020-21. En un principi, l'inici estava previst per la primera setmana d'octubre, però amb els rebrots d'aquests últims dies, no es descartaria que la represa fos ja al gener.

La decisió de quan i com serà l'inici de les lligues des de Primera Catalana fins a Quarta i passant també per al futbol base serà de la Federació Catalana de Futbol (FCF), una determinació que probablement seria la mateixa que la de la federació espanyola. Ara mateix, els coordinadors de futbol, Salam, i de bàsquet, Pau Esponellà, veuen perillar l'inici. 

Qui també hi ha dit la seva és el regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala, Boran Minic.

La federació durant el dia d'avui podria prendre decisions al respecte. Els clubs estan molt pendents sobre el que s'acabi decidint perquè en funció del que s'acordés, els tècnics podran fer la planificació de la temporada 2020-21.

Després de la reunió: L'RFEF reclama un pla al Govern per iniciar les lligues no professionals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar