Publicitat
Publicitat

Cage, Scott i Affleck a la pantalla gran

Aquesta setmana arriben a la pantalla gran tres noms propis: Nicolas Cage, Kristin Scott Thomas i Ben Affleck. Els tres presenten les seves noves pel·lícules, opcions per a tots els gustos perquè hi ha terror, comèdia i drama.

A l'espera de l'arribada de la normalitat a les sales de cinema, aquesta setmana arriben cinc títols nous. Alguns d'ells ja s'havien presentat, però van canviar de data d'estrena a última hora, és el cas de '¡Que suene la música!, amb Kristin Scott Thomas. Pel·lícula britànica que explica la fundació del primer cor format per dones de militars. Abans d'arribar a la pantalla gran aquesta història va passar primer per la BBC amb format sèrie.

 

Peter Cattaneo, director de la recordada 'Full Monty' és l'encarregat de dirigir '¡Que suene la música!, de fet el film té certs punts en comú amb la clàssica comèdia. Ara presenta una amable comèdia amb punts dramàtics i basada en fets reals. On s'explica la història d'un grup de dones de militars, que troben en el cant coral una font d'inspiració, d'amistat, d'ajuda i de superació davant el temor que totes tenen: la incertesa de saber si les seves parelles podran retornar de la guerra.  

Aquells que gaudeixen amb un bon drama esportiu arriba 'The way back' amb Ben Affleck, qui interpreta un exjugador de bàsquet caigut en desgràcia a causa de les seves addiccions.

 Després de patir una desgràcia, una promesa del bàsquet, Jack Cunningham treballa a la construcció i conviu amb una profunda depressió després de separar-se de la seva dona. Sense cap objectiu a la vida la seva principal motivació serà l'alcohol. En aquest context, el director de l'institut on va estudiar li demana que entreni a l'equip de bàsquet, que no ha aconseguit cap títol d'ençà que ell va deixar de competir. Després de molt pensar accepta el repte, però la lliga i el camí seran molt llargs per un home que no té cap objectiu clar.

I finalment destacar el més nou de Nicolas Cage, actor odiat i estimat a parts iguales. Ell protagonitza 'Color out of space' adaptació d'un relat del pare de l'anomenat 'terror còsmic' Howard Phillips Lovecraft. En el film s'explica els fets ocorreguts a la família Gardner després de mudar-se a una granja a Massachussetts. Allà una nit cau un brillant meteorit en el seu pati, el qual desprèn un color molt especial. Després d'analitzar i mirar que ha passat s'adonen que en el lloc de l'impacte succeeixen coses estranyes perquè la vegetació creix d'una manera espectacular i els insectes o animals que passen per allà pateixen mutacions. I és que la força alienígena muta dia a dia, i la família Gardner tampoc s'escaparan de la seva energia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar