Publicitat
Publicitat

Marc Bosch es replanteja la presidència del FC l'Escala

El 24 de setembre s'acaba el procés electoral del FC l'Escala i el que de moment era l'únic candidat a ocupar la presidència del club, Marc Bosch, podria fer un pas enrere després d'haver-se llegit tots els protocols que s'hauran de seguir per evitar la propagació del coronavirus.

El que de moment era l'únic candidat a la presidència del FC l'Escala, Marc Bosch, podria no presentar-se una vegada llegits els protocols que hauran de seguir els clubs i tot el seguit de responsabilitats que hauran d'assumir els directius, que en la majoria de casos no guanyen res econòmicament sinó que ho fan perquè els agrada l'esport. 

Literalment, Bosch, al seu compte de Facebook, explica que 'avui dia qualsevol president que llegeixi les responsabilitats fiscals i ara, a més, les sanitàries, hauria de dimitir automàticament. Us dic això perquè vaig dir que després del període electoral si no sortia cap candidat seria jo el president, però ho veig impossible amb aquestes condicions'.

Bosch afegia també que veu que el futur dels clubs hauran de passar a mans dels ajuntaments perquè, segons diu, son els que tenen els mitjans per assumir les responsabilitats. El comunicat culmina dient que les mesures per evitar la propagació del coronavirus fan impossible la represa dels entrenaments i de la competició. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar