Publicitat
Publicitat

Suspesa la Travessa de natació de la Festa Major

Un dels esdeveniments que donava el tret de sortida de la Festa Major de l'Escala era la Travessa de natació, però l'àrea d'Esports de l'Ajuntament ha determinat que la prova aquàtica s'havia de suspendre perquè era un acte que reunia molts nedadors i les distàncies de seguretat no s'haguessin respectat.

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala ha decidit suspendre la travessa de natació que s'havia de disputar el 29 d'agost, dins els actes de la Festa Major del municipi. L'any passat aquesta prova va comptar amb 700 inscrits i reunir nedadors, familiars i visitants en un mateix espai fa que aquest esdeveniment esportiu no sigui viable. El regidor d'Esports, Boran Minic, explica que realitzar aquesta prova no tindria sentit perquè la platja del centre en diverses ocasions ha hagut de limitar l'aforament per excés de banyistes.

Probablement les activitats esportives amb menys volum de persones es puguin salvar. L'any passat es va recuperar la Festa del Pedal i va congregar 104 ciclistes, els oberts de tennis i de pàdel van comptar amb 98 participants i també es va disputar l'Atena Regata i el partit de futbol que van enfrontar els barris del Pedró - Passeig. I també hem de recordar els 500 inscrits a la Marxa Nocturna. Aquests dies son de reunions i presa de decisions.

I també està per veure què passarà amb la Marató d'Empúries que s'havia de córrer el passat 3 de maig, però que a causa de la situació sanitària actual es va ajornar fins al 15 de novembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar