Publicitat
Publicitat

Exposició de Carles Román a la Casa del Gavià

El dibuixant i il·lustrador Carles Roman exposa originals dels seus principals personatges a la casa del Gavià. L’exposició es pot visitar durant tota la primera quinzena d’agost. 

La planta baixa de la Casa del Gavià obre portes en horari de tarda per a mostrar una tria de l'obra gràfica de Carles Román. A l'exposició, la primera del dibuixant escalenc, s'hi poden veure originals de cobertes dels llibres que ha publicat, dibuixos originals dels seus personatges Fabi i Fedó o del Drac Català, entre d'altres. És una mostra que forma part de la campanya d'aquest estiu d'exposicions d'artistes locals en espais municipals com la Casa del Gavià o el castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries.

L'exposició es pot visitar els dies laborables en horari de tarda, de set a nou i els caps de semtana, en horari matinal d'onze a una i de tarda, entre quarts de sis i quarts de nou. És una mostra recomanable tant per a grans com a petits.

A l'exposició, s'hi trobaran també els àlbums publicats per Carles Roman que aquells qui ho desitgin podran adquirir i endur-se a casa.La campanya d'estiu d'exposicions d'artistes locals es completarà amb una mostra pictòrica d'Abel Quintana, la segona quinzena d'agost. El setembre amb Cloé Tiravy la primera quinzena i Montse Palet, la segona. Al castell Carolingi, on ara hi ha una mostra de Marc Torrent, hi exposarà Beni Ballesta la segona quinzena d'agost. I al setembre s'hi podran veure ceràmiques de Margarida Gironès i pintures de Jean Pièrre Zingre.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar