Publicitat
Publicitat

'Viu el patrimoni de l'Escala' a través de les visites guiades del museu de l'Escala

El Museu de l'Escala adapta les visites guiades a grups reduïts. Enguany s'han incorporat les rutes de Josep Pla i l'Escala i la del camí de Palau. En total s'ofereixen onze visites sota el lema "Viu el Patrimoni de l'Escala".

Les visites guiades de cada temporada pels indrets més significatius del patrimoni històric i natural del municipi han patit, com tots els sectors els efectes de la pandèmia i han estat seguides el mes de juliol passat per pocs visitants. Son visites programades, de fet, per a grups molt reduïts, que no superin les deu persones. Val a dir que aquesta temporada s'han incorporat la ruta literària Josep Pla i l'Escala i la ruta del camí de Palau.

Aquesta temporada es farà un esforç afegit en la difusió de les rutes guiades a través dels tòtems publicitaris que hi ha repartits en punts estratègics del municipi amb el lema "Viu el patrimoni de l'Escala".

Les rutes són una manera de poder accedir a monuments com les torres del Pedró o de Montgó, la casa de pescadors de Can Cintu Xuà, els bunquers de les planasses, el cementiri mariner i la seva capella o la capella de santa reparada de Cinclaus.Com a mesura especial en temps de pandèmia, el museu proporciona guants perquè el visitant pugui tocar aquells objectes que estan al seu abast.

Un exemple n'és la pantalla tàctil que hi ha al Museu de l'Anxova, des d'on es pot tenir una visió global dels indrets i monuments visitables de l'Escala

Per a més informació i reserves, els museus de l'Anxova i Alfolí de la Sal obren al públic de deu a una els matins i de cinc a vuit a la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar