Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala podrà fer dobles desplaçaments

Excepcionalment, la Federación Española de tenis de mesa acceptarà que els equips de la Superdivisió Masculina facin dobles desplaçaments perquè així viatjaran menys i tindran menys despeses. El CTT CER l'Escala només podrà fer-ne un quan visiti les pistes de l'Alacant i del Múrcia.

En temps excepcionals, mesures excepcionals. Arran de la crisi sanitària, molts clubs no tindran els pressupostos dels altres anys perquè els patrocinadors no podran aportar el que aportaven en altres ocasions. És per aquest motiu que la Federación Espanyola de tenis de mesa tornarà a permetre els dobles desplaçaments per viatjar el menys possible i que les despeses no siguin tan altes. En el cas del CTT CER l'Escala només podrà fer-ne un, justament quan es desplaçi a les pistes de l'Alacant i del Murcia. 

Fins que no sorti la vacuna, sempre hi haurà riscs de rebrots. I al ser una competició estatal s'haurà de veure si després es podran fer els desplaçaments tenint en compte la situació de la comunitat autònoma que el CER l'Escala hagi de visitar.

En cas que els partits de la Superdivisió Masculina no poguessin començar a l'octubre, la competició s'iniciaria al gener i els enfrontaments també serien d'anada i tornada.

El divendres 28 d'agost, la Federación Española de tennis de mesa haurà de decidir si es comença a l'octubre o al gener.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar