Publicitat
Publicitat

El CB l'Escala canvia de plans per la pròxima temporada

Al juny, el Club Bàsquet l'Escala anunciava als mitjans de comunicació locals que no hi hauria sènior masculí la pròxima temporada per manca de jugadors, però dos mesos més tard la situació ha canviat i finalment el club comptarà amb un primer equip masculí, que seguirà entrenant Goran Minic. 

Anunci 0sEl 9 de juny, el coordinador del Club Bàsquet l'Escala, Pau Esponellà, afirmava a l'Esports10 de Canal10 Empordà que la pròxima temporada no hi hauria sènior masculí, sinó que faria un equip sots 25. En aquesta entrevista, el coordinador explicava que només hi havia confirmada la continuïtat de Roger Espinosa i que Robert Costey i Pau Valls tenien la intenció de seguir. Dos mesos més tard, el club anuncia que finalment sí que es farà un primer equip masculí.

Si la lesió a l'espatlla evoluciona favorablement, Esponellà podria retornar a les pistes del Club Bàsquet l'Escala després de jugar amb el Bisbal Bàsquet a Copa Catalunya.

Esponellà comentava que el curs del sènior masculí de l'any passat no va ser gens fàcil.

L'entrenador del sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala serà, un any més, Goran Minic. © 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar