Publicitat
Publicitat

Cinemes a mig gas i poques novetats

'Padre no hay más que uno 2' o 'La Caza' les més destacades d'una setmana complicada pels cinemes, davant les restriccions aplicades per la Generalitat el passat 18 de juliol. Els cinemes esperen poder obrir l'1 d'agost, quan en teoria la prohibició deixa d'estar vigent. 

Aquest cap de setmana finalment hi haurà cinema, després de la demanada pel Gremi de Cinemes de Catalunya contra la resolució de la Generalitat del 17 de juliol que obligava a tancar les sales d'exhibició als municipis de la Noguera, el Segrià, l'àrea de Barcelona i l'Alt Empordà afectats per restriccions. Els magistrats no suspenen la resolució, però admeten cautelarment la reobertura , sempre que les sales compleixin el 'Protocol sanitari per a l'obertura d'espais d'exhibició cinematogràfica' i el 'Pla de represa del sector cultural. Cinemes', del Departament de Cultura. 

Davant aquesta incertesa, poques són les distribuïdores que volen estrena les seves pel·lícules. Fet visible amb el nombre d'estrenes de la setmana i el canvi de dates al calendari. Una de les més destacades de la setmana serà 'Padre no hay más que uno 2, la llegada de la suegre', un film que arriba a les pantalles per sorpresa i sense massa màrqueting. Però que de ben segur aconseguirà bones posicions dins els rànquings.

 

En aquesta segona part continuen les aventures de la família d'en Javier. Quan ja pensaven que tenien la vida encarrilada, arriba per sorpresa el seu sisè fill i amb ell també arriba l'avià dels nens, disposada a donar un cop de mà. Una idea que no agrada gens al pare de família. Santiago Segura dirigeix de nou la segona part, protagonitzada pel mateix equip de la primera entrega i la incorporació de Loles León . La diferència més important: la primera part era un remake del film argenti 'Mamá se fue de viaje' i aquesta segona part Segura ha pogut jugar amb tot, ja que el film és nou. 

Per aquells que busquin una dossis d'acció arriba 'La Caza' un flim amb divers nivell de lectura i amb un estil molt trepidat. Amb Emma Roberts, Hilary Swank i Betty Gilpin de protagonistes.

 

Dotze estranys, desperten en un bosc. No saben com han arribat fins allà, on són i tampoc saben que han estat escollits per ser caçats per un grup d'elit mundial de milionaris que només busquen diversió. Però tots els seus plans canvien de cop quan una de les víctimes, es converteix en caçadora fins a arribar a la misteriosa dona que ha dissenyat el joc. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar