Publicitat
Publicitat

Conveni Ajuntament de l'Escala - Fundació Vila Casas

L'Ajuntament de l'Escala signa un conveni de col·laboració amb la Fundació privada Vila Casas per a l'exhibició periòdica de peces del fons d'art contemporani de la fundació. Des d'ahir es pot veure la primera exposició fruit d'aquest conveni amb 24 gravats de l'artista Agustí Puig.

"Rastre i memòria" és el títol de l'exposició de que es pot veure des d'ahir i fins a finals d'agost a l'Alfolí de la Sal - Museu de l'Escala. Consta de 24 gravats originals del pintor, escultor, gravador i ceramista Agustí Puig. És la primera mostra fruit del conveni signat entre Ajuntament de l'Escala i la Fundació Vila Casas pel qual l'Alfolí de la Sal acollirà cada any una exposició del fons d'art contemporani en el marc del programa "Itiner-Art" que promou la fundació.

Des de l'Escala, l'alcalde ha expressat la satisfacció per la signatura d'un conveni que concreta la col·laboració entre ajuntament i fundació i que permetrà poder gaudir a l'Escala d'obres de primer nivell artístic.

Els 24 gravats que es poden veure aquest estiu a l'Alfolí han estat elaborats amb la tècnica de la xilografia, que consisteix en tallar a mà amb una gúbia la imatge desitjada deixant en relleu aquelles parts del bloc de fusta que corresponen al dibuix.

Agustí Puig destaca per posseir un gran talent per explorar les possibilitats d'aquesta disciplina que exigeix una acurada concisió dels signes que la il·luminen. Els gravats de "Rastre i memòria" instal·lats a les tres sales de planta baixa de l'Alfolí de la Sal es podran veure fins el diumenge 30 d'agost.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar