Publicitat
Publicitat

El curs intensiu d'hoquei subaquàtic baixa el teló

S'ha acabat el curs d'estiu d'hoquei subaquàtic que s'ha fet durant aquest juliol a la Piscina Municipal de l'Escala. Durant aquest mes, els jugadors han après aspectes tàctics d'aquest esport tan refrescant que es practica al municipi des de fa anys. Quedarà pendent una sessió d'apnea amb una professional.

Tots els dilluns i dimecres d'aquest juliol, l'equip d'hoquei subaquàtic ha fet un curs intensiu que tenia com a objectiu seguir practicant l'esport, després de tres mesos sense poder-hi fer a causa de la pandèmia, i engrescant a nous jugadors, com és el cas de Kauwan Felipe. Han pogut treballar jugades que van poder veure durant el mundial del juliol passat al Regne Unit. Han estat practicant la forma d'atacar de Nova Zelanda, que va sorprendre la resta dels equips.

Els que ja porten més temps practicant aquest esport refrescant estan ensenyant als que jugadors que s'incorporen. 

Les Anxovetes durant la temporada entrenaven només divendres i aquest mes han entrenat dos dies a la setmana. Això ha unit més al grup i s'han perfeccionat aspectes tàctics.

Ara el que quedarà pendent per l'agost és una sessió d'apnea a l'Estartit.

Després d'aquest intensiu, l'hoquei subaquàtic agafa aire fins a l'octubre, mes en què començaran, si la situació ho permet, els entrenaments d'hivern.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar