Publicitat
Publicitat

En marxa la creació d'una associació de càmpings per fer front a la falta de turisme estranger

En marxa la creació d'una associació de càmpings, agències i allotjaments turístics i hostals per fer front a la falta de turisme estranger. Les recomenacions de no viatjar a Catalunya que han fet els Països Baixos, Alemanya, França i el Regne Unit, ha agreujat una temporada que ja es preveia molt dolenta. 

Des del Càmping Illa Mateua s'està impulsant la creació d'una associació en l'àmbit local escalenc, entre càmpings, agències i allotjaments turístics i hostals per unificar forces i recursos per fer front a la manca de turisme estranger. L'associació o plataforma vol néixer amb l'objectiu de treballar conjuntament per impulsar una bona campanya per atraure el turisme al municipi l'estiu que ve. 

 

Trias demana suport econòmic i ajuda a l'Ajuntament de l'Escala per superar una crisi que considera mal gestionada per part de les administracions. 

 

En l'àmbit laboral, les cancel·lacions de reserves s'han accentuat aquesta setmana després que els governs dels Països Baixos, Alemanya, França i el Regne Unit, hagin recomanat als seus ciutadans a no viatjar a Catalunya aquest estiu. Una situació adversa a la qual s'hi suma l'anunci del President Quim Torra, en què avisava de la possibilitat de tornar a un confinament estricte si en 10 dies no canvia la tendència a l'alça dels contagis al país. Trias assegura que davant d'aquesta situació han de començar a posar sobre la taula les opcions que tenen. 

 

Trias culpa a la mala gestió de les administracions i a la desinformació que arriba fora de les nostres fronteres, de les cancel·lacions. 

 

Per altra banda, fonts del Càmping las Dunas, han desmentit les informacions que apuntaven al seu tancament el 31 de juliol i asseguren que esperaran a l'evolució de la situació al mes d'agost per prendre decisions tan dràstiques. També han culpabilitzat de les cancel·lacions del turisme estranger a la mala gestió de les administracions pel que fa a la informació i la situació real de la pandèmia a la comarca. 

Pel que fa a la velocitat de propagació de la malaltia, Salut considera que s'ha estabilitzat en tots els territoris de Catalunya. Concretament, a Girona la taxa de reproducció del virus se situa a prop de l', en una escala de l'1 al 5 de menys a més gravetat, i amb tendència a la baixa. Asseguren que la dada és bon senyal i que cal continuar així. No obstant això, no s'ha d'abaixar la guàrdia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar