Publicitat
Publicitat

Segona marxa nòrdica d'aquest estiu

Primer mes d'activitats per al turisme que visita l'Escala. Cada dissabte s'organitzen les rutes Contrast de Paisatges que combinen les modalitats esportives de bicicleta elèctrica de muntanya i la marxa nòrdica. La segona marxa nòrdica ha comptat amb 6 participants i s'ha visitat Sant Martí d'Empúries i les ruïnes. 

Una de les propostes d'aquest estiu per al turisme que visita l'Escala, són les rutes per el territori que envolta el municipi escalenc. Les rutes, emmarcades dins de l'activitat Contrast de Paisatges, donen l'oportunitat de descobrir nous esports i alhora poder contemplar el paisatge que ens rodeja. Cada cap de setmana es van alternant les rutes amb bici elèctrica de muntanya i la marxa nòrdica.

 

El Nordic Walking o la Marxa Nòrdica és una manera de caminar on s'inclou no només l'acció de les cames, sinó també la part superior del cos. Es tracta de caminar impulsant-nos amb dos bastons dissenyats especialment per aquesta modalitat esportiva, simulant l'acció de l'esquí de fons. Un esport que es va popularitzant de mica en mica. 

 

Aquesta modalitat de marxa, permet contemplar un paisatge idíl·lic com és el passeig d'Empúries, Sant Martí i les ruïnes. 

 

L'activitat està pensada per a participants majors de 12 anys. Els menors han d'anar acompanyats per un adult i té una durada de dues hores. 

 

La sortida d'aquesta activitat és a la Plaça de les Escoles i cal portar aigua, calçat, roba esportiva, motxilla i ulleres de sol. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia a l'Oficina de Turisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar