Publicitat
Publicitat

Quins rivals tindrà el CTT CER l'Escala a partir de l'octubre?

La Federación Espanyola de tenis de mesa dona conèixer els dos grups i els catorze equips fan una valoració positiva del sorteig, ja que han quedat dos grups bastant equilibrats. Els equips més potents del grup del CTT CER l'Escala son el Cajasur Priego i l'Irún Leka Enea. Ara el que faltarà saber és l'inici de la lliga.

El CTT CER l'Escala ja coneix quins seran els seus rivals de grup. Seran el Cajasur Priego de Còrdova, Irún Leka Enea, Universidad de Burgos, Vincios, Alacant i el nouvingut Múrcia. El sorteig ha deixat dos grups bastant equilibrats. L'equip escalenc considera que podria puntuar a tots els partits, excepte els de Cajasur i Irún Leka Enea, sempre que el xinès hi sigui.

Com ja ens explicava David González, la Superdivisió Masculina de tennis taula començaria el 17 d'octubre, aquest és el desig de la federació, però el cas Fuenlabrava ha trencat tots els esquemes. No se sap si hi haurà competició i si n'hi ha quan s'iniciarà.

La preocupació actual és si el CER podrà comptar amb el xinès Chih-Wei Yeh quan comenci la lliga. Si comences a l'octubre i l'asiàtic no pogués arribar per temes de vols i per la pandèmia, l'equip anxover es veuria en un greu problema.

La Federación Espanyola de tennis de mesa el 28 d'agost haurà de decidir quin calendari utilitzarà, si el calendari d'octubre o el de gener. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar